Kid Interiør AS

Åpningstider

I dag
10–18
man–fre
10–20
lør
10–18
søn
Stengt

Kid Interiør

Vi elsker interiør! Kid Interiør er en av Nordens ledende retailkjeder, og hos oss finner du alt du trenger for å skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. Vår visjon og drivkraft er inspirasjon til alle hjem, og du finner alt av interiør, tekstil og møbler til hele hjemmet hos oss. Sammen med et klassisk og tidløst helårssortiment utvikler vi også trend- og sesongkolleksjoner, og egne produktserier til stue, kjøkken, soverom, bad og barnerom. God kvalitet til god pris er viktig for oss, og vi styrer fortsatt etter den opprinnelige forretningsideen som er å gjøre kvalitetsvarer tilgjengelig for alle – til priser folk flest har råd til. De fleste av våre butikker har et komplett vareutvalg, samtidig som du alltid finner hele sortimentet på kid.no. Er du ute etter en favoritt du ikke finner i din nærmeste Kid-butikk, ta kontakt med butikken, så bestiller vi varene for deg. Du kan hente din bestilling i valgfri Kid-butikk, eller få varene levert hjem. Velkommen til et hyggelig butikkbesøk!

Kid Interiør AS
Vi tar i mot gavekort fra senteret

Hjemme- og sportsartikler · 2


Aktive tilbud

Kid Interiør AS
Forny hjemmet!
Kid Interiør AS

50% på pynt og dekor

Forny hjemmet med nye krukker, vaser og lysestaker fra Kid Interiør! Kom innom oss for en trivelig handel. Tilbudet gjelder t.o.m. 17/3.

Kid Interiør AS
Forny hjemmet!
Kid Interiør AS

50% på

Forny hjemmet! Nå får du -40% på belysning. Finn din favoritt blant vårt sortiment. Kom innom oss for en trivelig handel. Tilbudet gjelder t.o.m. 17/3.

Kid Interiør AS
Medlemstilbud uke 8
Kid Interiør AS

2 for 1 på alle lystette gardiner

Våre serier med lystette gardiner holder rommet helt mørkt. Seriene med lysdempende gardiner er opp til 90% lystette. La deg inspirere av vårt utvalg og finn det som passer deg. *Gjelder f.o.m. 19/2 t.o.m. 25/2, ikke varer merket med "restetorget"

Kid Interiør AS
Soveromsdager hos Kid!
Kid Interiør AS

50% på en mengde dundyner- og dunputer

Nå er det soveromsdager hos Kid Interiør med en rekke gode tilbud. Bla. 50% på en mengde dundyner- og dunputer. Kom innom oss for en trivelig handel. Tilbudet gjelder t.o.m. 2/3, ikke sommerdyner, barnevarer og allerede nedsatte varer.

Kid Interiør AS
Soveromsdager hos Kid!
Kid Interiør AS

50% på alle sengesett*

Nå er det soveromsdager hos Kid Interiør med en rekke gode tilbud. Unn deg et mykt og deilig sengtøy for en god natts søvn. *Gjelder f.o.m. 5/2 t.o.m. 2/3, ikke barnevarer, Eden Stonewashed og allerede nedsatte varer.