Tilbud

search
Studenttilbud
Kid Interiør AS
Soveromsdager hos Kid!
Kid Interiør AS

50% på alle sengesett*

Nå får du en rekke sengesett til 50% i butikk. Vi har mange ulike kvaliteter og mønstre - kom innom oss for å finne den som passer best til deg. *Se unntak på kid.no

Kid Interiør AS
Soveromsdager hos Kid!
Kid Interiør AS

50% på alle senger*

Vi har 30% på alle våre sengemodeller. Vi har utstilt Plus kontinentalseng i butikk og har ulike madrassprøver du kan se på. Kom innom oss for råd og veiledning. Senger må bestilles hjem til deg. *For unntak og mer info se kid.no.

Kid Interiør AS
Soveromsdager hos Kid!
Kid Interiør AS

50% på en mengde fiberdyner, fiberputer og helseputer

Nå får du en rekke fiber puter- og dyner til 50% hos oss. Vi har både kjølige og varme dyner, til både barn og voksne. Kom innom oss for å se vårt utvalg. *Kan ikke kombineres med andre kampanjer. For info om unntak, se kid.no.

Kid Interiør AS
Forny hjemmet!
Kid Interiør AS

50% på gardiner, pynteputer og pynteputetrekk

Nå får du 50% på våre helårs gardiner og pynteputer. Vi har et bredt utvalg for både stue og soverom. Kom innom oss for en trivelig handel. *For mer info om unntak, se kid.no

Kid Interiør AS
Solskjermingsdager
Kid Interiør AS

Fra 30-50% på en rekke solskjermingsprodukter i butikk

Nå er det solskjermingsdager hos Kid. Vi har en rekke produkter nedsatt fra 30-50%. Har du andre mål enn de som er i butikk, kan flere produkter bestilles på egne mål. Vi har stoffprøver og utstillinger i vår avdeling. Kom innom oss for veiledning.

Princess
Fiberdyner og puter
Princess

50%

Fiberdyne og -pute er et godt valg for deg som ønsker enkelt vedlikehold og lettstelt komfort. Disse opptar verken fukt eller lukt, og kan enkelt vaskes i maskin. Gjelder ikke Hvitsten dyne- og putepakke og produkter til barn. Gjelder 13.07-18.08

Princess
Håndklær og badematter
Princess

40%

Opplev spa-følelsen med freshe håndklær og matchende badematter. Med 40 % avslag kan du med god samvittighet gi badet et friskt pust, og finne de fargene og mønstrene som passer best på ditt baderom. Gjelder ikke strandhåndklær og håndklær til barn

Kid Interiør AS
Sommerkampanje
Kid Interiør AS

Siste innspurt for å sikre deg dine sommerfavoritter

Mix & match mellom alle våre sommervarer og få -70% på dem*. Kom innom oss for å få inspirasjon til hjemmet og uterommet i sommer. *Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Feel
Vi ansetter!
Feel

Er du vår nye selger på Feel Kilden

Vi ansetter nå en selger ca 15% på Feel Kilden! Kjenner du noen, eller kan dette være noe for deg? Søk på stillingen via linken. Vi gleder oss til å høre fra deg :)

Skoringen
H2O
Skoringen

Flashback til 90-tallet Superkule poolslides

Som eneste forhandler av H2O Treck sandalene gleder vi oss til på vise dem fram til dere. Kom innom og se alle de kule fargene!! PS. de originale med logo finnes selvfølgelig også!

Jernia
Matbokser og flasker
Jernia

Fra Mepal -30% for klubbmedlemmer

Jernia
Øyo Knivsett Terne 279kr
Jernia

-50% for medlemmer Ikke medlem 599kr

Gode kjøkkenkniver i stål med 5 års garanti mot produktsjonsfeil. Knivene er i et sett med 3 kjøkkenkniver, som består av 21 cm brødkniv, 18 cm santoku kokkekniv og en 13 cm kjøkkenkniv.