10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Basic needs

Høsten er her og i takt med at sesongene og temperaturen ender seg, endrer også garderoben seg. Redningen for en hver kleskrise er en solid basisgarderobe, bestående av klassiske favoritter. Her er basisplaggene en hver garderobe må ha.

Basic needs - høstmote_Toppbilde

Høsten er motesesong nummer en, og tid for en oppfriskning av klesskapet. Selv om nye og spennende trender har tatt plass i butikkhyllene, kan det å skulle bygge en garderobe som funker uansett hva, virke som en umulig oppgave. Med et godt fundament av basisplagg i bunn er mye av jobben gjort. 

Denimdilla

Et par gode jeans er alfa og omega i en hver garderobe, og går aldri av moten. Jakten på den perfekte jeansen kan være en vanskelig oppgave og listen over ulike modeller og fasonger er lang. Mye av hemmeligheten er å kle seg etter kroppsfasongen din. Bruk litt tid på å finne jeansen som sitter som et skudd og ikke vær redd for å spørre om råd og veiledning i butikken. De ansatte har mye kunnskap og kan hjelpe deg på vei.

Basic needs - høstmote_artikkelbilde_Jeans

Ull er gull

En strikkagenser i god ull er en klassiker alle burde ha i skapet. Velg gjerne en i hvit eller svart. Da har du en allrounder som passer til det meste og som holder seg uavhengig av trender og sesong.

Basic needs - høstmote_Artikkelbilde_Ull

Skjortestil

Den klassiske skjorten er et plagg som kler de aller fleste. Den kommer i uendelige varianter og teksturer. Enten du liker den preppy, lyseblå varianten eller en mer uformell, oversized hvit. Denne sesongen ser vi også mange modeller med sløyfer i halsen og trompetarmer.  Dersom du liker en leken vri på antrekket kan dette være midt i blinken for deg.

Basic needs - høstmote_Artikkelbilde_Skjorte

Klassisk kåpe

Kåpen kommer i mange farger og varianter, og er en skikkelig stayer. Gå gjerne for en trenchcoat-modell med knyting i livet for en markert midje. Det gir en feminin og tidløs look. 

Basic needs - høstmote_artikkelbilde_Kåpe